Het vermiste meisje Savannah Dekker uit Bunschoten
NOS NieuwsAangepast

Veertienjarige Savannah uit Bunschoten vermist

De politie is op zoek naar de veertienjarige Savannah Dekker uit Bunschoten die sinds gisteren wordt vermist. Een oproep van haar moeder wordt massaal gedeeld op sociale media.

Savannah's moeder schrijft op Facebook dat na 15.00 uur gistermiddag niets meer van Savannah is vernomen. Haar ouders hebben haar gisteravond als vermist opgegeven.

Het meisje is volgens haar moeder op de fiets thuis weggegaan om huiswerk te maken bij een vriendin, maar daar is ze nooit aangekomen. Haar fiets is vanmiddag in de buurt van een bushalte in Hoogland op slot teruggevonden. De politie verbindt nog geen conclusies aan die vondst.

Roze schoenen

Savannah draagt een groen bomberjack, een hemd met Minnie Mouse erop en een spijkerbroek. Ze heeft roze schoenen van het merk Nike aan. Het meisje loopt volgens haar moeder moeilijk, omdat ze herstelt van een hernia.

De politie is gisteravond bij de ouders langsgegaan en heeft via sociale media geprobeerd te achterhalen waar Savannah is. Ook wordt er gesproken met Savannah's vriendinnen. De politie noemt de situatie zorgelijk, vooral vanwege haar jonge leeftijd en het feit dat niet duidelijk is met wie ze contact heeft gehad voor ze verdween.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl