MVV-spelers gaan uit hun dak na de 2-1 zege op Cambuur

MVV stunt bij Cambuur en treft nu Roda JC

MVV heeft de finale van de nacompetitie gehaald. Op bezoek bij Cambuur was een doelpunt in de blessuretijd voldoende om verder te gaan. Na de 1-1 in Maastricht werd het 1-2 in Leeuwarden.

Cambuur kwam in het levendige duel na rust op voorsprong dankzij Martijn Barto, die na een prachtige pass van Jamiro Monteiro kundig afrondde. In de slotfase maakte Steven Pereira met een vaardig wippertje de 1-1, waarna Thomas Verheijdt in de extra tijd MVV aan de zege hielp met een knappe kopbal.

Voor MVV wacht nu de Limburgse derby tegen Roda JC. De winnaar van dat duel speelt volgend seizoen in de eredivisie. MVV speelde voor het laatste in het seizoen 1999/2000 op het hoogste niveau.

Donderdag 25 mei is de eerste wedstrijd in Kerkrade. Op zondag 28 mei valt de beslissing in Maastricht.