Speelt Dirk Kuijt volgend seizoen nog wel bij Feyenoord? "Ik ga snel met Feyenoord om tafel. Geen probleem. Feyenoord is sowieso mijn club. Dat zal nooit verdwijnen", zei de aanvoerder van de kersverse landskampioen bij de huldiging op de Coolsingel.

Kuijt: ik ga snel met Feyenoord om tafel

Kuijt wordt in juli 37 jaar en belandde gedurende dit seizoen op de reservebank in Rotterdam. Gisteren schoot hij niettemin de club met drie treffers tegen Heracles Almelo wel naar de titel. Gaat hij nog een jaar door bij Feyenoord of stopt hij ermee? Of wil hij nog naar een andere club?

De antwoorden laten nog even op zich wachten, want tijdens de huldiging wilde Kuijt er logischerwijs weinig woorden aan vuil maken. "Eerst genieten. De stad is letterlijk uitverkocht. Dit is heel bijzonder om mee te maken. Eindelijk is de schaal terug."

Bedwelmd

Kuijt zei bedwelmd te zijn van alles wat hij heeft meegemaakt. "Niet alleen vandaag, maar de afgelopen twee jaar. De weg naar succes is misschien wel mooier dan hier staan. Het is moeilijk te bevatten hoe snel het gegaan is en dat we het geflikt hebben."

Ook Jens Toornstra was overdonderd door al het Feyenoord-geweld om hem heen. En ook bij hem is de vraag: wat doet hij komend seizoen? "Daar heb ik nog niet over nagedacht. Die tijd is nu gekomen."

Toornstra kan het allemaal nog niet bevatten

STER reclame