Lyon-trainer Genesio: verdediging ons zwakke punt

Aangepast
Bruno Genesio, trainer van Olympique Lyonnais ANP

Olympique Lyonnais-trainer Bruno Genesio houdt hoop dat zijn ploeg de finale van de Europa League bereikt, al beseft hij ook dat Ajax veel beter was in de eerste ontmoeting. Ajax won in de Arena met afgetekende cijfers: 4-1.

"We moeten erin blijven geloven. We moeten dit verlies verwerken. Het was een ongelijke strijd, vooral na rust", realiseert Genesio zich. "Wij namen veel risico omdat we een tegendoelpunt probeerden te maken. Daarnaast is de verdediging al vanaf het begin van dit seizoen ons zwakke punt."

Negatieve statistieken

De cijfers geven de trainer gelijk. Olympique Lyonnais heeft namelijk dit seizoen al negentien keer verloren in alle competities. De ploeg kreeg 65 doelpunten tegen. Dat zijn geen cijfers die bij een topploeg horen.

"We geloven in een ommekeer in de return voor eigen publiek. In dit toernooi zie je soms ploegen sterk terugkomen. En daar moeten wij ons op richten."

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Lyon-trainer Genesio: verdediging ons zwakke punt

De return wordt op donderdag 11 mei gespeeld in Lyon. De wedstrijd begint om 21.05 uur.

STER Reclame