EPA

Goedemorgen! Het is bewolkt en vooral in het zuiden is er nog kans op een bui. In de loop van de ochtend trekt de regen weg, maar vanmiddag gaat het in het noorden weer regenen. Pas in de avond wordt het geleidelijk aan droog. Het wordt 10 tot 14 graden.

Wereldwijde storing WhatsApp

Berichtendienst WhatsApp heeft woensdagavond te kampen gehad met een grote storing, die zich naar het lijkt wereldwijd voordeed. Rond 00.30 uur werkte de app weer.

Felle wederzijdse aanvallen in debat Le Pen en Macron

De tv-kijkers in Frankrijk hebben na het tv-debat tussen de presidentskandidaten Emmanuel Macron en Marine Le Pen meer vertrouwen in Macron. Bij de twee uur durende confrontatie ging het er zo fel aan toe dat de twee presentatoren ingrepen, omdat het onverstaanbaar werd.

Opnieuw waren er rellen tegen de Venezolaanse president Maduro AFP

Opnieuw dode en honderden gewonden bij protesten Venezuela

Bij nieuwe protesten tegen president Maduro in Venezuela is weer een dode gevallen en zijn honderden mensen gewond geraakt. De dode is een jongen van 17. In totaal zijn sinds de demonstraties vorige maand begonnen al 34 mensen omgekomen.

Juventus en Ajax bezorgen Franse voetbal slechte avond

In de Champions League is Juventus een stap dichter bij een plaats in de finale. De club uit Turijn was in Monte Carlo met 2-0 te sterk voor AS Monaco. Eerder op de avond zette Ajax in de Europa League een grote stap richting finale.

Verder vandaag...

Bij het Nationaal Monument op de Dam in Amsterdam vindt vanavond de Nationale Dodenherdenking plaats. Om 20.00 uur wordt er overal in het land twee minuten stilte gehouden ter nagedachtenis aan oorlogsslachtoffers. In Rotterdam is voor het eerst een nationale jongerenherdenking.

Fijne dag!

STER reclame