NOS NieuwsAangepast

Jongen (16) doodgestoken in Zaandam

Bij een steekpartij in Zaandam is een jongen van 16 jaar om het leven gekomen. De jongen overleed vannacht aan zijn verwondingen in het ziekenhuis, meldt de politie op Twitter.

De jongen uit Assendelft werd gisteravond rond 23.00 uur aangevallen in het centrum van Zaandam. Het is nog niet duidelijk waarom. Ook is er nog geen verdachte aangehouden. Er zijn geen andere slachtoffers.

De politie doet nog onderzoek naar het incident. Een woordvoerder hoopt in de loop van de ochtend meer details te kunnen geven.

Meer steekpartijen

In Nijmegen is ook een dode gevallen bij een steekpartij. Een 51-jarige Nijmegenaar werd neergestoken in een café in het centrum van de stad tijdens een ruzie. Hij overleed in het ziekenhuis.

De politie heeft enkele uren later een man van 30 uit Beuningen opgepakt na een tip van een getuige. Hij kreeg ruzie met het slachtoffer en werd gevraagd weg te gaan uit het café. Even later kwam hij terug en stak het slachtoffer met een mes. De aanleiding van de ruzie is nog niet bekend.

Gisteravond kwam in Oss eveneens een man om het leven door messteken. Dat gebeurde in een woning. De aanleiding is niet duidelijk en er is nog geen verdachte aangehouden.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl