Rechercheurs doen onderzoek in Zoetermeer
NOS NieuwsAangepast

Twee mensen doodgeschoten voor sportschool in Zoetermeer

Voor een sportschool op een industrieterrein in Zoetermeer zijn twee mensen doodgeschoten. Twee verdachten hebben zich uit de voeten gemaakt. Er is tot dusver niemand opgepakt. Over de identiteit van de verdachten of hun signalement is nog niets bekendgemaakt.

De politie van Zoetermeer wil niet bevestigen dat het om een afrekening in het criminele circuit gaat, maar neemt die mogelijkheid mee in het onderzoek.

Na de melding dat er geschoten was, troffen agenten kort na 11.00 uur twee zwaargewonde slachtoffers in een auto aan, naar verluidt een vader en een zoon. Een medisch team dat snel ter plekke was, kon niet voorkomen dat ze aan hun verwondingen overleden. De Telegraaf meldt dat de slachtoffers afkomstig zijn van een naburig woonwagenkamp.

Achterruit

Aangezien de achterruit van de auto kapot is, lijkt het erop dat de schutter van achteren op de inzittenden heeft geschoten. Getuigen verklaren dat er is geschoten met een automatisch wapen.

De omgeving van de Edisonstraat is afgezet, de recherche verricht sporenonderzoek.

Twee doden bij schietpartij Zoetermeer

Uitgebrande auto

Volgens Omroep West hebben ooggetuigen na de schietpartij een BMW zien wegrijden. Die is later uitgebrand in de buurt teruggevonden. Volgens onbevestigde berichten hebben de daders vervolgens een automobilist onder bedreiging van een vuurwapen gedwongen hun auto aan hen af te staan.

De zaak wordt vanavond besproken in het tv-programma Opsporing Verzocht.

Zoetermeer

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl