Bevestiging na verwijderde Snapchat: Williams is zwanger

Aangepast
Serena Williams plaatste een foto op Snapchat Snapchat

De WTA, de overkoepelende organisatie voor tennissters, heeft de zwangerschap van Serena Williams bevestigd. De Amerikaanse stuurde woensdag een foto van haar buik met '20 weeks' als bijschrift de wereld in via Snapchat.

De post werd verwijderd en de geruchten namen toe. Zou het gaan om een grapje of zou Williams, die in december van vorig jaar al haar verloving met Alexis Ohanian bekendmaakte, inderdaad zwanger zijn?

De woordvoerster van Williams, Kelly Bush Novak, gaf aan dat we de 35-jarige Williams dit seizoen niet meer in actie gaan zien. Van het einde van haar carrière is ook geen sprake. "Ik ben verheugd te kunnen bevestigen dat Serena in de herfst een kindje verwacht", zei Bush Novak.

Ze voegde eraan toe dat Williams de rest van 2017 niet meer in actie komt en zich richt op het volgende seizoen.

Australian Open

Dat Williams al twintig weken zwanger is, betekent dat ze in januari zwanger, zonder setverlies, de Australian Open op haar naam schreef. Sindsdien kwam ze niet meer in actie.

Brooklyn Decker, de vrouw van Andy Roddick, heeft er waardering voor. "Ik had Andy nodig om me te verzorgen en aan te kleden toen ik vier weken zwanger was", zegt ze met een knipoog.