Bayern München is niet blij met de arbitrage tegen Real Madrid
NOS VoetbalAangepast

Bayern furieus op arbitrage: dit kan gewoon niet

Het verhaal van de 4-2 winst van Real Madrid op Bayern München in de kwartfinales van de Champions League is toch wel het dubieuze optreden van de Hongaarse scheidsrechter Viktor Kassai. De Duitsers waren direct na afloop ziedend.

"Ik vind dat een scheidsrechter in de kwartfinales van de Champions League van een hoger niveau moet zijn. Je mag een fout maken, maar niet een hele serie. Dit kan gewoon niet", zei Bayern-trainer Carlo Ancelotti over Kassai. "De UEFA is dingen aan het testen, maar het wordt tijd voor videoscheidsrechter."

Ancelotti en Vidal voelen zich bestolen in Madrid

Dubieuze beslissingen

In de verlenging maakte Cristiano Ronaldo de 2-2 voor Real in buitenspelpositie. Een paar minuten later gooide hij het duel op slot met de 3-2 en ook aan dat doelpunt hing een buitenspelluchtje.

Bovendien kreeg Bayern-speler Arturo Vidal onterecht de rode kaart. Real-speler Casemiro werd enkele keren gespaard door Kassai.

Cristiano Ronaldo scoort vanuit buitenspelpositie

Philipp Lahm, aanvoerder van Bayern, wilde er niet te veel woorden aan vuil maken. "We hadden een beetje pech met de beslissingen van de scheidsrechter", was alles wat hij zei. "Zo is voetbal, zo is het leven", zei Jérôme Boateng.

Geluk en Ronaldo

Real-trainer Zinedine Zidane zag dat het zijn ploeg niet tegenzat. "We hadden het geluk mee. We hebben tegen een topteam gespeeld en tot het einde in onszelf geloofd."

Over Ronaldo kon hij alleen maar positief zijn. "Ik ben blij dat ik hem in mijn team heb. Vijf doelpunten in twee duels. Hij maakte het verschil."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl