Vincent Janssen

Janssen scoort voor oppermachtig Tottenham

Tottenham Hotspur heeft mede dankzij een doelpunt van Vincent Janssen met ruim verschil gewonnen van AFC Bournemouth. De spits van Oranje tekende met de 4-0 voor de eindstand, waardoor de Spurs druk blijven houden op koploper Chelsea.

Tottenham had geen kind aan laagvlieger Bournemouth. Mousa Dembélé schoot na een handig overstapje van Toby Alderweireld de 1-0 binnen. Dat was na een kwartier spelen en drie minuten later maakte Son Heung-min tussen de benen van keeper Artur Boruc door de 2-0.

Eriksen uitblinker

Toen Harry Kane vlak na rust de 3-0 voor zijn rekening nam, was het duel gespeeld. Uitblinker Christian Eriksen werd vlak voor tijd gewisseld voor Janssen. In blessuretijd schoot de oud-spits van AZ na een knappe aanname de 4-0 binnen, zijn eerste velddoelpunt in de Premier League.

Son Heung-min viert de 2-0 met collega-spits Harry Kane