Corentin Tolisso viert zijn gelijkmaker tegen Besiktas.

Lyon buigt achterstand in slotfase om tegen Besiktas

Olympique Lyonnais heeft voor eigen publiek in zijn eerste kwartfinaleduel in de Europa League in de slotfase een achterstand omgebogen in een 2-1 zege.

Besiktas begon sterk aan het duel dat na ongeregeldheden drie kwartier later begon. Het kwam op 1-0 door oud-Ajacied Ryan Babel, die door Anderson Talisca in de loop werd aangespeeld en beheerst afrondde. Nabil Fekir was voor rust dicht bij de 1-1 met een van richting veranderd schot op de lat.

Lyon drong na rust aan, maar sloeg pas laat toe. Corentin Tolisso, die eerder de paal al had had geraakt, tikte binnen na een vrije trap van Mathieu Valbuena. Jérémy Morel strafte amper een minuut later nodeloos gepingel van doelman Fabricio af met de 2-1.

Ryan Babel heeft Besiktas op 0-1 gezet