Ingo en Bruno, de rondemisters
In samenwerking met
L1mburg
NOS Nieuws

Dit zijn de knappe rondemisters van de Amstel Gold Race

Bruno Bobbink en Ingo Douwma zijn uit ruim 15.000 inzendingen gekozen als 'rondemisters' bij de vrouwenwedstrijd van de Amstel Gold Race.

De 'rondeboys' werden live op de radio gebeld door koersdirecteur Leontien van Moorsel. "Ik heb al veel dingen mogen doen na mijn wielercarrière, maar dit is toch wel de leukste job." 

Winnaars Ingo en Bruno reageerden opgetogen. "Dat is fantastisch, daar ben ik echt heel blij mee," zei Bruno op de regionale omroep van Limburg. Mede-rondemister Ingo: "Dat meen je niet! Jeetje, dat is schrikken ja."

Veel animo

De organisatie van de Ladies Edition deed een oproep op Facebook voor knappe mannen. Daar reageerden maar liefst ruim 15.000 aspirant-rondemisters op. 

Vrouwelijke winnaars worden normaal gefeliciteerd door een rondemiss, net als de mannen. Bij deze Ladies Edition zullen er dus twee knappe en sportieve mannen naast de winnares staan.

Bruno en Ingo zijn allebei afkomstig uit Gelderland en allebei wielergek. Bruno deed zijn sollicitatie op wel heel originele wijze: hij maakte een heus promotiefilmpje over zichzelf.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl