Het bestelbusje waarmee de overvaller zou zijn achtervolgd ANP

De man die donderdagavond overleed na een woningoverval in Arnhem is een man van 46. Van hem is geen vaste woon- of verblijfplaats bekend, meldt Omroep Gelderland

De politie gaat ervan uit dat de man een van de overvallers was. Op de vlucht werd hij aangereden met een bestelbusje dat mogelijk werd bestuurd door de bewoners van het huis. Zij zouden daarvoor het busje van een pizzabezorger hebben gebruikt.

De twee bewoners van de overvallen woning zijn aangehouden. Het gaat om een vrouw van 32 en een man van 34 jaar oud. Zij zitten nog vast en worden door de politie gehoord. 

Veel vragen

Het sporenonderzoek in de woning en op straat is inmiddels afgerond. Volgens de politie zijn er nog altijd veel vragen en gaat het om een bijzondere zaak omdat de slachtoffers ook verdachten zijn. 

Mede daarom worden er voorlopig geen details bekendgemaakt. Ook wil de politie getuigen niet beïnvloeden. Er wordt nog altijd gezocht naar mensen die iets gezien hebben van de overval. Uit camerabeelden die rond het huis gemaakt zijn, zou blijken dat er getuigen zijn die nog niet met de politie hebben gesproken. 

STER reclame