De auto van de bezorger werd ook beschoten Persbureau Heitink

In Arnhem is een man overleden na een woningoverval. Waarschijnlijk is het de overvaller, die op de vlucht is aangereden. Twee mensen zijn aangehouden. Het is niet duidelijk wat hun rol was.

Een bezorger kwam gisteren rond 21.30 uur naar de woning in Arnhem-Zuid om een pizza af te leveren. Toen bleek dat de woning net met geweld werd overvallen. Er werd op dat moment geschoten door de dader.

De pizzabezorger sloeg op de vlucht. De bewoner van het huis stapte in het bestelbusje van de bezorger en reed ermee achter de overvaller aan. Vermoedelijk heeft die de overvaller aangereden.

De politie wil vooralsnog weinig kwijt over de zaak. Er wordt nog onderzoek gedaan naar de precieze toedracht. Ook wie het dodelijke slachtoffer is en wie er zijn opgepakt, wil de politie niet zeggen.

Paniek

De eigenaar van de shoarmazaak waar de bezorger werkte, zegt dat die heel erg is geschrokken: "Hij was helemaal in paniek en dacht: wat overkomt me nu? We hebben geprobeerd hem te kalmeren en gezegd dat hij gewoon op het verkeerde moment op de verkeerde plaats was, maar hij was flink overstuur."

STER reclame