ABN Amro-tennistoernooi bij de NOS

ANP Pro Shots

Ook dit jaar is het ABN Amro-tennistoernooi (van 13 tot en met 19 februari in Rotterdam) weer uitgebreid te volgen bij de NOS met live-wedstrijden, achtergrondverhalen, samenvattingen, flitsen op de radio en extra uitzendingen.

Op NOS.nl wordt van maandag tot en met vrijdag de 19.30 uur-wedstrijd live aangeboden en in het weekend de halve finales en de finale. Ook alle wedstrijden van de Nederlanders zijn live te zien op NOS.nl. Het commentaar komt afwisselend van Marcella Mesker, Jan Roelfs en Mark Brasser.

Achtergrondverhalen

Online worden de belangrijkste uitslagen meegenomen in de berichtgeving, maar er zullen ook achtergrondverhalen vanuit Ahoy te lezen zijn.

ABN Amro-tennistoernooi bij de NOS

Op televisie zijn er dagelijks samenvattingen in het Sportjournaal, Nieuwsuur of andere reguliere uitzendingen. Donderdag- en vrijdagavond zijn er laat op de avond extra uitzendingen en in het weekend worden de eerste halve finale en de finale rechtstreeks uitgezonden op NPO 1.

Radio en social

Op NPO Radio 1 zijn er flitsen in Langs de Lijn (En Omstreken) van de avondpartijen en belangrijke middagpartijen. Op sociale media krijgen we een rondleiding van Richard Krajicek door Ahoy en praten we in de rubriek 'De tennistas van...' over andere dingen dan de wedstrijdresultaten met spelers. Tijdens de finale maakt NOS op 3 een uitgebreide story op Instagram.