Rangers jagen op shirt Brady en Bouchard moet daten

Aangepast
Tom Brady leidt New England naar de zege AFP

Het was 'one hell of a football game', de Super Bowl tussen New England Patriots en Atlanta Falcons (34-28). Maar niet alleen de historisch ongekende comeback van de Patriots houdt de gemoederen bezig.

Het shirt van de nu vijfvoudig winnaar Tom Brady, dat gestolen werd tijdens de festiviteiten kort na de wedstrijd, is hét onderwerp van gesprek. In Texas, waar de wedstrijd werd gespeeld, maken ze er werk van. 

Texas Rangers

De staat roept de hulp in van de Texas Rangers om het kleinood op te sporen. Nee, niet het honkbalteam Texas Rangers, dat al gekscherend reageerde op het verzoek. De speciale politie-eenheid gaat helpen in de zoektocht.

"In Texas hechten we veel waarde aan gastvrijheid en aan football", legt vice-gouverneur Dan Patrick uit. "Het shirt van Brady wordt nu al het meest waardevolle NFL-item ooit genoemd. Het zal ooit worden opgenomen in de Hall of Fame. Het is ontzettend belangrijk dat het niet de geschiedenis ingaat als een shirt dat in Texas gestolen is."

De hoofdpersoon zelf verwacht dat het shirt met zijn rugnummer 12 ooit wel op zal duiken op e-Bay. 

Eugenie Bouchard Getty

Bouchard moet daten

De comeback leverde ook een boel verhalen op over weddenschappen die de mist ingingen. Niet alleen financiële. Professioneel tennisster Eugenie Bouchard zat te kijken en kon zich bij de 28-3 voorsprong van de Falcons niet voorstellen dat het nog mis zou gaan.

Dus ging ze akkoord toen een Twitteraar voorstelde om te daten als de Patriots zouden winnen. Na het laatste fluitsignaal toonde ze zich al snel een goede verliezer met een reactie. De Twitteraar bleek een scholier uit Missouri. 

STER Reclame