Over de hele wereld werd gerouwd om de dood van George Michael EPA

Fadi Fawaz, de vroegere vriend van George Michael, wordt niet langer gezien als verdachte. Volgens de politie is duidelijk dat Fawaz geen rol heeft gespeeld bij de dood van de zanger. Dat schrijft de Daily Mail

Fawaz werd door de politie ondervraagd omdat hij George Michael naar eigen zeggen dood had gevonden. Later schreef hij op Twitter dat George Michael zelf een einde aan zijn leven gemaakt had. 

De doodsoorzaak is nog steeds niet bekend. Het rechercheteam wacht nog op het toxicologisch rapport. Het lichaam van George Michael is om die reden niet vrijgegeven.

Hartproblemen

George Michael overleed op Eerste Kerstdag op 53-jarige leeftijd. Hij was op dat moment thuis in Goring-on-Thames, bij Londen. Volgens zijn manager is hij "vredig gestorven". Hij zou zijn overleden door hartproblemen. Ook gingen er geruchten dat George Michael teruggevallen was in zijn oude drugsverslaving.

De politie heeft dat nooit bevestigd. Rechercheurs zijn nog bezig met onderzoek naar de doodsoorzaak. Wel hebben agenten tegen de BBC gezegd dat de omstandigheden niet verdacht lijken.

STER reclame