Jay-Roy Grot

Grot schiet NEC langs Willem II

NEC heeft net als vorig seizoen drie punten overgehouden aan zijn bezoek aan Willem II. De Nijmegenaren hadden weer aan één doelpunt voldoende (1-0) en in de stand passeerden ze de Tricolores, die wel een punt hadden verdiend.

Beide ploegen zochten vanaf het eerste fluitsignaal de aanval, maar deden dat zelden goed. Zonder dat een van beide teams uitgespeelde kansen wist te creëren, was de eerste helft toch vermakelijk in Tilburg.

Na rust werden de toeschouwers minder verwend en maakte Jordan Larsson, de 19-jarige zoon van voormalig Feyenoorder Henrik, zijn debuut in de eredivisie. Na een al dan niet opzettelijke handsbal van de Zweed counterde NEC naar de 1-0. Jay-Roy Grot schoot uit de draai raak in de verre hoek.