Dirk Kuijt en Tonny Vilhena
NOS SportAangepast

De sport van zaterdag bij de NOS

Het moet wel heel raar lopen wil Feyenoord niet als winterkampioen van de eredivisie het jaar afsluiten. De Rotterdammers sluiten vanavond in eigen huis de eerste seizoenshelft af tegen Vitesse. Verder ontvangt Roda JC in eigen huis FC Utrecht en speelt FC Twente tegen AZ.

In de uitzending van Langs de Lijn, die al om 18.00 uur begint, zijn alle duels live te volgen. Ook is er natuurlijk een liveblog op NOS.nl waarin alle duels te volgen zijn.

De samenvattingen van de drie wedstrijden zijn vanaf 22.40 uur te zien op NPO 1. In die uitzending ook een voorbeschouwing op de topper Ajax-PSV, die zondag op het programma staat.

  • NOS
    Programma eredivisie
  • NOS
    Stand eredivisie

Bij de Swim Meet in Amsterdam wordt afscheid genomen van Inge Dekker en Monique Nijhuis. Bij die wedstrijden staat tevens kwalificatie voor het WK op het spel. In de uitzending van Studio Sport (23.33 uur) een reportage van deze dag.

Verder nemen we een kijkje bij de wereldbeker shorttrack in Gangneung (Zuid-Korea) en bij de Scheldecross in Antwerpen. Marianne Vos maakt daar haar rentree in het veldrijden.

Uitzendingen zaterdag

Tijd Programma Waar?
18.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
18.50 uur Sportjournaal NOS.nl en NPO 1
22.41 uur Studio Sport Eredivisie NOS.nl en NPO 1
23.33 uur Studio Sport NOS.nl en NPO 1

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl