Heracles Almelo zet Vitesse aan de kant

Aangepast
Brahim Darri Pro Shots

Vitesse heeft op eigen veld zijn vijfde nederlaag van het seizoen geleden. Tegen Heracles Almelo kwam de kwakkelende ploeg van trainer Henk Fraser op voorsprong, maar verloor het alsnog met 2-1.

Voor rust viel er weinig te beleven in Arnhem. Heracles-doelman Bram Castro ranselde een keer op katachtige wijze een volley van Nathan uit zijn doel, maar meer gevaar kon Vitesse eigenlijk niet stichten. Aan de andere kant vuurde Brahim Darri net over.

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

1/2Fraser bekritiseert mentale weerbaarheid Vitesse

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

2/2Kuwas: voelt heerlijk om weer drie punten te pakken

In de tweede helft werd het wel leuk. Na 55 minuten kopte verdediger Matt Miazga op de lat. Twee minuten later was het toch raak voor de thuisploeg. Na een loepzuivere pass van Milot Rashica door de benen van Robin Gosens, kon Ricky van Wolfswinkel de bal simpel langs Castro werken.

Vier minuten na de 1-0 zorgde Darri alweer voor de gelijkmaker. Nadat Lewis Baker was uitgegleden, kon hij vrij aanleggen en de aanvaller joeg de bal stijf in de kruising. En met nog een kwartier op de klok besliste Samuel Armenteros het duel met een rake strafschop, na een overtreding op Brandley Kuwas. 

1/5Ricky van Wolfswinkel opende de score Pro Shots
2/5Samuel Armenteros schiet feilloos binnen Pro Shots
3/5Arnold Kruiswijk is duel met Thomas Bruns Pro Shots
4/5Danny Makkelie lag de hele wedstrijd onder vuur bij de Arnhemse supporters Pro Shots
5/5Rick van Wolfswinkel baalt na een gemiste kans Pro Shots
Statistieken Vitesse-Heracles Almelo

STER Reclame