Politiefoto van Todd Kohlhepp EPA

Een man die in de Amerikaanse staat South Carolina was gearresteerd nadat bij hem een vermiste vrouw was teruggevonden, blijkt zeker zeven mensen te hebben vermoord.

Na zijn arrestatie bekende Todd Kohlhepp dat hij in 2003 vier mensen had doodgeschoten in een motorzaak. De politie vond daarnaast drie lijken die hij op zijn land had begraven.

Volgens de autoriteiten is het mogelijk dat op het terrein nog meer lijken begraven liggen.

Mobiele telefoon

De zaak kwam aan het licht door de zoektocht naar een vermist stel. Uit onderzoek bleek dat de laatste signalen van hun mobiele telefoons bij Kohlhepp vandaan kwamen.

De twee waren verdwenen nadat de vrouw door Kohlhepp was ingehuurd voor opruimwerk op zijn terrein. Toen de politie zijn huis en het terrein onderzocht, vonden agenten de ontvoerde vrouw. 

Ze was opgesloten in een metalen container en vertelde de politie dat Kohlhepp haar vriend voor haar ogen had doodgeschoten.

Zijn lichaam was een van de drie lijken die op het terrein verstopt waren. Het is niet bekend wie de andere twee slachtoffers zijn.

Makelaar

Kohlhepp (45) heeft een flink deel van zijn leven in de gevangenis gezeten, nadat hij op zijn vijftiende een meisje had verkracht. Na zijn daad dreigde hij haar broertje en zusje van 3 en 6 te vermoorden als ze naar de politie zou gaan.

De afgelopen vijftien jaar was de man werkzaam als makelaar, en was hij niet opgevallen bij de politie.

STER reclame