Peter Bosz in de Amsterdam Arena
NOS VoetbalAangepast

Bosz laat El Ghazi met wijntje en sigaartje bezinken

Peter Bosz wilde na afloop van het duel met Excelsior niet ingaan op de verbanning van Anwar El Ghazi uit de A-selectie van Ajax. "Ik ben met deze wedstrijd bezig geweest", aldus de trainer van Ajax. "Ik heb daar niet over nagedacht. Dat ga ik vanavond doen met een lekker wijntje en een goed sigaartje."

El Ghazi hoorde voor de training van vrijdag dat hij op sportieve gronden' geen deel zou uitmaken van de wedstrijdselectie voor de thuiswedstrijd tegen Excelsior. Daarna ging het op het trainingsveld mis tussen Bosz en El Ghazi.

Bosz over El Ghazi: eerst een wijntje en een goede sigaar

"Ik kan er maar elf opstellen en kan ze niet allemaal tevreden stellen", sprak Bosz over de breedte van zijn selectie. "Bij Ajax willen we veel goede spelers hebben. Het is aan de wisselspelers om mij te overtuigen."

"Het was een matige en misschien wel slechte eerste helft", aldus Bosz over het duel met Excelsior. "We speelden in een veel te laag tempo en bij balverlies zetten we te laat druk. Daardoor waren we niet dwingend genoeg en kregen we weinig kansen. De tweede helft deden we het allemaal wel wat beter."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl