Manal (11) uit Amsterdam mag Jeugdjournaal presenteren

time icon Aangepast

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Tamara Seur vertelt Manal dat ze gewonnen heeft

De 11-jarige Manal Lamrabat uit Amsterdam heeft de presentatiewedstrijd van het NOS Jeugdjournaal gewonnen. Ze mag op 22 oktober, samen met Tamara Seur, het Jeugdjournaal op televisie presenteren.

Manal deed zaterdag met negen andere finalisten een screentest in de studio in Hilversum en maakte daarbij veel indruk op de juryvoorzitter Tamara Seur. "Een glimlach van oor tot oor en ze blijft me boeien. Ik word heel blij van dit talent."

Het lijkt alsof dit allemaal niet echt is.

Manal Lamrabat

Verder bestond de jury uit YouTuber Rutger Vink (beter bekend als Furtjuh) en de winnaar van vorig jaar, Bo Dortland. Ook Vink was zeer te spreken over Manal. "Ik werd gelijk vrolijk van haar, alle nieuwsberichten werden gelijk een stuk leuker toen zij ze voorlas." Bo Dortland voegde daaraan toe: "ze praat duidelijk en is rustig, ook ziet ze er leuk uit."

Manal werd vandaag thuis door Tamara Seur verrast met het goede nieuws en wist niet zo goed wat ze moest zeggen. "Het lijkt alsof dit allemaal niet echt is."

STER Reclame