BMX'er Willoughby kan zijn benen nog steeds niet bewegen

Aangepast
Sam Willoughby in het ziekenhuis, nadat hij geopereerd was Road2Recovery.com

BMX'er Sam Willoughby herstelt in een revalidatiecentrum beetje bij beetje van de val waarbij hij vorige maand op een training twee ruggenwervels brak. De Australiër kan zijn armen steeds beter gebruiken, maar is nog altijd verlamd van zijn borst tot aan zijn voeten. Wel voelt hij tintelingen in zijn benen.

"Hij probeert positief te blijven en werkt hard aan zijn doel om met zijn verloofde naar het altaar te kunnen lopen", liet een vriend weten. De trouwerij van Willoughby en zijn vriendin Alise Post, ook een BMX'er, staat gepland voor 15 april 2017.

Geen Witte Huis

Willoughby werd in 2012 en 2014 wereldkampioen en Post veroverde afgelopen zomer in Rio olympisch zilver. Ze had vorige week samen met andere olympiërs naar het Witte Huis moeten gaan om gehuldigd te worden, maar ze koos ervoor om bij Willoughby te blijven.

"Ik wil heel graag mijn olympische succes vieren, maar het is belangrijker dat ik bij Sam ben. Hij staat voor de grootste uitdaging in zijn leven", zei ze daarover.

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

1/1De twee wereldtitels van Willoughby

STER Reclame