Video: Keeper Sporting Gijón 'ontploft' op persconferentie

Aangepast

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Keeper Sporting Gijón 'ontploft' op persconferentie

Iván Cuéllar, de keeper van voetbalclub Sporting Gijón, was dinsdag het gesprek van de dag in Spanje. Op een persconferentie van zijn club ontploft hij van woede. Maar waarom?

Terug naar afgelopen weekend. Cuéllar speelt uit bij Deportivo la Coruna. Als hij de bus uitstapt, ligt er op dat moment een fan op straat die een epileptische aanval heeft. Cuéllar kijkt bezorgd, maar zijn bezorgde blik wordt door een journalist gefilmd en vervolgens geïnterpreteerd als een agressieve blik waarmee hij de supporters van de thuisploeg uit zou willen dagen.

Als de journalist dat vervolgens opschrijft, zijn de rapen gaar. Op de persconferentie richt Cuéllar zich tot de journalist in kwestie en steekt een tirade af die je zelden ziet.

Verkeerde kop

De 'boosdoener', de lokale krant La Nueva España, heeft het filmpje inmiddels van de website gehaald. Volgens de krant is er in alle haast een verkeerde kop boven de video gezet. Er stond dat Cuéllar de fans van Deportivo uitdaagde, terwijl de werkelijke reden van zijn blik inmiddels bekend is.

STER Reclame