NH nieuws

Een buurman van het meisje dat vanmorgen in Amsterdam werd ontvoerd, heeft geprobeerd de ontvoerders tegen te houden. Hij wist een van de mannen te overmeesteren, zei hij tegen AT5.

De man vertelt dat hij afging op geluid dat hij buiten hoorde. "Ik ben gewoon in mijn pyjamabroek naar buiten gegaan." Toen hij de straat op liep, was het meisje al weg. Een van de ontvoerders was er nog wel.

Stroomstootwapen

Die heeft de buurman, die niet bij naam genoemd wil worden, met een stroomstootwapen aangevallen. Hij hield er niks aan over en is op de ontvoerder blijven liggen totdat de politie er was. Toen de agenten aankwamen, hebben ze de ontvoerder gearresteerd.

De politie heeft een Amber Alert uitgegeven voor de tweejarige Insiya Hemani. Ze werd vanmorgen met geweld gekidnapt door drie onbekende mannen.

Gezag

Volgens buurtbewoners zijn de ouders in gevecht om het gezag over het meisje. De politie wil niets zeggen over de gezinssituatie.

Vermoed wordt dat Insiya naar haar vader is gebracht. Het meisje heeft bruine haren en bruine ogen. Ze draagt een witte romper met roze opdruk.

'Ik heb die man gepakt bij z'n nek'

STER reclame