Utrecht heeft na zeven speelronden eerste zege binnen

FC Utrecht heeft voor eigen publiek tegen een onmachtig Sparta zijn eerste zege van het seizoen geboekt: 2-0.

Richairo Zivkovic heeft de 1-0 gemaakt voor Utrecht
    Nacer Barazite heeft de 2-0 gemaakt
    Utrecht-aanvoerder Willem Janssen bedankt het publiek

De thuisclub kwam al vroeg, en voor het eerst dit seizoen, op voorsprong. Sebastien Haller tikte de bal achter het standbeen langs naar Richairo Zivkovic, die simpel kon scoren. De meeste kansen waren daarna voor het betere FC Utrecht, al kreeg Sparta in de persoon van Loris Brogno de ideale mogelijkheid om weer op gelijke hoogte te komen.

Was het duel in de eerste helft al niet erg flitsend, het werd er na rust niet boeiender op. Plots dook wel Zivkovic voor het Sparta-doel op, maar hij tikte naast. Even onverwacht draaide Nacer Barazite zich knap vrij om met een schot van dichtbij de wedstrijd te beslissen.