Amsterdam zegeviert in hockeytopper tegen Kampong

De hockeyers van Amsterdam hebben goede zaken gedaan door de topper tegen Kampong te winnen. In Utrecht werd het 2-1 voor Amsterdam dankzij doelpunten van Justin Reid-Ross en Robert Tigges.

Winst voor Amsterdam in hockeytopper tegen Kampong

Constantijn Jonker zette Kampong al vroeg op een 1-0 voorsprong door in de tweede minuut de bal achter Amsterdam-keeper Laurens Goedegebuure te werken. Vlak na rust maakte Justin Reid-Ross de gelijkmaker uit een strafcorner en tien minuten voor tijd zorgde Robert Tigges via een strafcorner voor de eindstand.

Kampong heeft na twee wedstrijden in de hoofdklasse nog geen overwinning geboekt en staat op de achtste plaats. Amsterdam staat gedeeld eerste met Bloemendaal, dat een makkelijke middag had bij Pinoké. In Amstelveen werd het 6-1 voor de gasten. Duits international Fabian Fuchs was verantwoordelijk voor de helft van de Bloemendaalse doelpunten.

Andere topper

De andere hockeytopper tussen Rotterdam en Oranje-Rood eindigde in 4-4. Oranje-Rood kwam drie keer op voorsprong, maar de Rotterdammers wisten zich elke keer terug te knokken.

Oranje-Rood-speler Agustin Mazzilli na het maken van de 1-2