Loris Brogno benut de strafschop

Sparta verslaat Go Ahead Eagles in duel der nieuwkomers

Dankzij een late penalty heeft Sparta in het duel der nieuwkomers een zege geboekt op Go Ahead Eagles: 1-0.

De wedstrijd verdiende eigenlijk geen winnaar. In een rommelige eerste helft ging aan beide kanten zo veel mis, dat er genoeg te beleven viel. Fouten leidden tot een aantal kansen, waarbij over de bal werd heen gemaaid of ver naast geschoten. Zakaria El Azzouzi deed het wel bijna goed: de Spartaan schoot op de paal.

Teleurstelling bij Sander Duits (Go Ahead Eagles)

Het werd er na rust niet veel beter op. El Azzouzi was weer dicht bij de 1-0; nu schoot hij over. Blessures maakten alles nog rommeliger en er was niemand die een kans wist te creëren.

Een overtreding van Sander Fischer op Loris Brogno leverde Sparta plots een (terechte) penalty op, die de Belg zelf benutte.