Sam Lammers (l) in duel met Jeremy Fernandes. De PSV'er scoort vier keer, de speler van Den Bosch krijgt rood.

Jong PSV begint seizoen met krankzinnige zege

Jong PSV is het nieuwe seizoen in de Jupiler League met een miraculeuze overwinning begonnen. De ploeg uit Eindhoven verspeelde tegen tien man van FC Den Bosch een 4-0 voorsprong, maar trok toch nog aan het langste eind: 5-4.

Sam Lammers was de grote man aan de kant van Jong PSV. Hij maakte voor rust een loepzuivere hattrick, waarna Philippe Rommens voor de 4-0 tekende. Op dat moment speelde Den Bosch al met tien man, na een rode kaart voor Jeremy Fernandes.

Een doelpunt net voor rust van Azizov gaf Den Bosch nieuw leven. In de tweede helft zetten Santermans (4-2), Regales (4-3, strafschop) en Biemans (4-4) de wedstrijd op z'n kop. Het laatste woord was echter voor Lammers, die Jong PSV met zijn vierde treffer, in de 64ste minuut, alsnog de zege bezorgde.