De sport van maandag bij de NOS

Tom Dumoulin ANP

Rust. Na een weekend vol sporthoogtepunten is het even wennen: het EK voetbal is voorbij, de EK atletiek in Amsterdam zijn afgelopen, de Wimbledon-finales zijn gespeeld en de Tourrenners hebben in Andorra een rustdag.

Dat betekent voor vandaag vooral veel terug- en vooruitblikken. Terugblikken op de EK-finale en de EK atletiek in het Olympisch Stadion. En vooruitblikken op de rest van de Tour na de heroïsche zege van Tom Dumoulin gisteren.

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Dumoulin wint heroïsche Touretappe op Andorra Arcalis

Vanuit de Tour zijn er nieuwe bijdrages voor het Sportjournaal en het Tourjournaal. En ook De Avondetappe is er gewoon weer, om 22.20 uur met Dione de Graaff en Herman van der Zandt. Thijs Zonneveld en Marijn de Vries zijn eveneens weer van de partij, terwijl ook 'Giro-held' Steven Kruijswijk en Tourrenner Dylan Groenewegen aanschuiven.

Radio Tour de France is van 14.00 uur tot 18.00 uur live op de ether, met onder andere het Wielerforum en Tour du Frank.

Uitzendingen maandag 11 juli

TijdProgrammaWaar?
13.00 uurLunchjournaalNPO 1
14.00 uurRadio Tour de FranceNPO Radio 1
18.45 uurSportjournaalNPO 1 en NOS.nl
19.30 uurTourjournaalNPO 1 en NOS.nl
20.30 uurRadio SportzomerNPO Radio 1
22.18 uurDe AvondetappeNPO 1 en NOS.nl
22.30 uurNieuwsuur met sportNPO 2
23.15 uurLate Journaal en sportNPO 1

STER Reclame