Met dank aan Kuijt tekent Van der Wiel bij Fenerbahçe

Gregory van der Wiel heeft zijn transfer naar Fenerbahçe afgerond. De Turkse club van Robin van Persie, waar ook Dirk Kuijt voor zijn terugkeer naar Feyenoord drie jaar speelde, heet de Nederlandse rechtsback op Twitter welkom.

Fenerbahçe English
@Fenerbahce_EN
Welcome @Gvanderwiel!
3 jaar geleden

Van der Wiel doorliep vandaag de medische keuring bij zijn nieuwe club en tekende een contract voor vier jaar bij de nummer twee van Turkije van afgelopen seizoen. Besiktas werd kampioen.

Rol Kuijt

"We hebben een sterk team en het is ons doel om kampioen te worden", zegt Van der Wiel tegen FBTV. "Het is verder belangrijk dat we in de Champions League blijven. Dirk Kuijt heeft mij veel informatie gegeven. Ik heb hem meerdere keren gesproken."

Kuijt speelde dus een grote rol in de komst van Van der Wiel naar Fenerbahçe. Daarom krijgt de Feyenoorder een bedankje van zijn oude werkgever. "Wij danken hem voor de positieve woorden over onze club."

Fenerbahçe SK
@Fenerbahce
TEŞEKKÜRLER DIRK KUYT | https://t.co/KTUoXr9vVE
3 jaar geleden

Van der Wiel stond de afgelopen vier seizoenen onder contract bij de Parijse club. Daar kreeg hij na het afgelopen seizoen echter geen nieuw contract aangeboden, waardoor hij nu transfervrij kon overstappen naar een nieuwe club.

STER Reclame