Kiki Bertens treedt vandaag aan tegen Timea Bacsinszky ANP Pro Shots

Weer een dag met toptennis bij de NOS en weer komt Kiki Bertens de baan op. Haar partij tegen Timea Bacsinszky is vanmiddag live te zien op NPO 1 en NOS.nl. 

Hoe laat Bertens in actie komt is nog niet bekend, ze is namelijk pas aan de beurt wanneer de mannenwedstrijd tussen Dominic Thiem en David Goffin is afgelopen. Haar wedstrijd begint sowieso niet voor 15.00 uur.

De uitzending van Roland Garros begint al om 13.00 uur.

Na het Sportjournaal van 18.45 uur kunt u op NPO 1 kijken naar een samenvatting van de partij van Bertens. Manon Bollegraf en John van Lottum zijn in de studio om de wedstrijd te bespreken. Martin Verkerk, zelf ooit finalist op Roland Garros, is 's middags te horen op NPO Radio 1, om de partij van Bertens te analyseren.

Waterpolo en atletiek

Wie mag zich een jaar lang waterpolokampioen van Nederland noemen? Later op de avond kunt u in Nieuwsuur kijken naar een samenvatting van het derde duel tussen UZSC en ZPB. UZSC won de eerste twee wedstrijden en is bij winst kampioen.

In Nieuwsuur hebben we ook beelden van de Diamond Leaguewedstrijden in Rome.

In Langs de Lijn En Omstreken uiteraard ook aandacht voor Kiki Bertens, maar we hebben ook twee gasten. Roeisters Wianka van Dorp en Monica Lanz, actief in de vrouwenacht, komen langs om vooruit te blikken op de Olympische Spelen. Ook zijn we live bij de Diamond Leaguewedstrijden in Rome.

De uitzendingen van donderdag 2 juni

Tijd Programma Waar?
13.00 uur Roland Garros NPO 1 en NOS.nl
13.10 uur Lunchjournaal NPO 2
18.45 uur Sportjournaal NPO 1 en NOS.nl
19.00 uur Roland Garros
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.40 uur Nieuwsuur NPO 2

STER reclame