Door de werkzaamheden rond Utrecht Centraal is het erg druk op station Driebergen-Zeist en moeten mensen lang wachten op vervangend vervoer. Reizigers moeten er overstappen van de trein op de bus, maar die rijdt niet vaak genoeg om iedereen te vervoeren.

Veel mensen klagen over de wachttijden. Reizigers zeggen op Twitter dat ze in de hete zon lange tijd wachten op een bus. Een van hen vraagt of de NS misschien water en zonnebrand kan gaan uitdelen.

Volgens de NS moeten reizigers door grote drukte rekening houden met een wachttijd van een uur. De vervoerder zegt dat er geen extra bussen ingezet kunnen worden omdat die niet beschikbaar zijn, schrijft RTV Utrecht

Grootste werkzaamheden

Dit weekend ligt het treinverkeer rond Utrecht Centraal nagenoeg stil. Het zijn de grootste spoorwerkzaamheden rond het station van dit jaar. Op bijna alle trajecten van en naar Utrecht moeten reizigers tot en met morgen rekening houden met hinder en extra reistijd.

Gisteravond verliep de avondspits chaotisch. Achter het station stonden zeker 250 mensen te wachten op bussen naar Geldermalsen.

STER reclame