Tonny Vilhena Pro Shots
NOS Voetbal

Vilhena definitief weg bij Feyenoord

Tonny Vilhena vertrekt transfervrij bij Feyenoord. De middenvelder verlengt zijn aflopende contract in De Kuip niet. Een laatste poging van Feyenoord om de 21-jarige Vilhena langer vast te leggen, is op niets uitgelopen. 

Feyenoord probeerde anderhalf jaar lang het contract van Vilhena te verlengen. De club kon echter niet aan de wensen van de jeugdinternational voldoen.

Reactie Van Geel

"Tonny is een talent dat we graag bij de selectie hadden gehouden en ook een speler van wie trainer Giovanni van Bronckhorst het gevoel heeft dat hij hem bij Feyenoord nog echt flinke stappen in zijn ontwikkeling had kunnen laten maken", aldus technisch directeur Martin van Geel op de website van Feyenoord.

"Dat, plus het feit dat Tonny hier de hele jeugdopleiding heeft doorlopen, maakte dat we deze week na een gesprek met een finaal aanbod aan hem zijn gekomen. Het was een voorstel waarin we echt de grenzen van Feyenoords mogelijkheden hebben opgezocht."

"De wensen van Vilhena en zijn adviseurs liggen echter op een niveau dat wellicht realistisch is in sommige buitenlandse competities maar niet voor een club als Feyenoord."

STER reclame