Leon de Kogel heeft Go Ahead Eagles op 0-1 gezet

Go Ahead schakelt VVV-Venlo uit

Go Ahead Eagles is doorgedrongen tot de finale van de nacompetitie. De ploeg speelde met 2-2 gelijk bij VVV-Venlo, maar omdat het eerste duel met 1-0 was gewonnen, gaat Go Ahead door naar de eindstrijd waarin promotie naar de eredivisie de inzet is.

Leon de Kogel zorgde al vroeg voor een jubelstemming bij de gasten. In de twaalfde minuut zette hij Go Ahead op 0-1 met een verwoestend schot. Vlak voor rust bracht Ralf Seuntjens de ploegen op gelijke hoogte vanaf de strafschopstip en even later maakte Gianluca Nijholt de 2-1.

In de tweede helft vergrootte de thuisploeg de druk, maar Go Ahead bezweek niet. Integendeel, vier minuten in blessuretijd zorgde Randy Wolters voor de beslissing in Deventer voordeel.

In de finale van de nacompetitie treft Go Ahead De Graafschap dat MVV uitschakelde.

VVV-Venlo viert de 2-1