Willem II veroordeeld tot nacompetitie

1/2Feest voor Willem II Pro Shots
2/2Jordy Buijs (r) heeft gescoord: 1-0 Pro Shots

Willem II is er niet in geslaagd de nacompetitie te ontlopen. De Tilburgers waren in Kerkrade met 3-2 te sterk voor Roda JC, maar concurrent Excelsior werkte niet mee.  De Rotterdammers wonnen ook en bleven Willem II daardoor voor.

Beide ploegen speelden op de winst, waardoor het duel zeer vermakelijk werd. Roda kwam tot twee keer toe op voorsprong door een intikker van Jordy Buijs en een schot van Ugur Inceman van een meter of dertig. 

Willem II weigerde echter op te geven en aan de hand van Falkenburg werd het ook twee keer gelijk. De 1-1 maakte hij zelf en bij de 2-2 gaf hij de assist aan Bruno Andrade. 

Rustig

Tien minuten na da rust zorgde Lucas Andersen voor de Tilburgse zege. De Deense Ajax-huurling slalomde door de zestien en wachtte rustig met schieten totdat de weg naar het doel vrij was. De overwinning smaakte echter bitterzoet.

Het Willem II van trainer Jurgen Streppel ontmoet in de play-offs als eerste Almere City en speelt bij winst daarna tegen de winnaar van NAC-FC Eindhoven.

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

1/2Streppel: rug rechten en op naar de play-offs

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

2/2Andersen dacht door publiek dat Willem II veilig was
Wedstrijdstatistieken Roda JC-Willem II

STER Reclame