ANP

De politie in Rotterdam is een onderzoek begonnen naar de mishandeling van een 51-jarige vrouw door enkele Feyenoord-supporters. De Turks-Nederlandse vrouw werd zondagmiddag door de voetbalfans in een tram op weg naar de Kuip aangevallen door een groepje van zeven mannen en een vrouw, vertelt ze aan het weblog DutchTurks. Ze liep lichte verwondingen op door onder meer klappen op het hoofd en gezicht.

Ook de dochter en een nichtje van de vrouw zouden door de Feyenoord-fans zijn mishandeld. De trambestuurder reed na het incident door naar de eindbestemming. Daar is de vrouw door een ambulance opgewacht en naar een ziekenhuis gebracht. De Feyenoord-supporters waren al bij de Kuip uitgestapt.

Bier

Volgens de vrouw ontstond er ruzie nadat zij een van de Feyenoord-fans had gevraagd een beker met bier anders vast te houden. De vrouw had kort daarvoor namelijk bier over zich heen gekregen. 

Bij de schermutseling die volgde zouden de voetbalsupporters ook de hoofddoek van haar hoofd hebben getrokken.

Nog geen aangifte

De vrouw heeft nog geen aangifte gedaan. ''Dat gebeurt morgen. Uit het onderzoek moet blijken waarover de betrokkenen ruzie hebben gekregen", aldus een woordvoerder van de politie. 

De politie heeft de camerabeelden in de tram veiliggesteld. 

STER reclame