Een fan rouwt om de dood van Prince in Los Angeles
NOS Nieuws

'Prince vorige week behandeld voor overdosis'

Prince is enkele dagen voor zijn dood behandeld wegens een overdosis drugs, zegt entertainmentwebsite TMZ. Op de terugweg van een concert in Atlanta zou Prince in zijn privé-vliegtuig een tussenlanding hebben gemaakt en per ambulance naar het ziekenhuis zijn gebracht.

Volgens bronnen van TMZ kreeg Prince daar een injectie om een overdosis te bestrijden. Het ziekenhuis wilde Prince opnemen, maar kon hem geen privé-kamer aanbieden. Daarop zou de artiest zijn vertrokken. Volgens de bronnen van TMZ zag Prince er niet goed uit.

Begin deze week meldde TMZ al de tussenlanding van Prince, volgens zijn woordvoerder had de artiest griep. De tussenlanding was opvallend, omdat het gebeurde op minder dan 50 minuten vliegen van het landgoed van Prince.

Officieel is er nog niets over de doodsoorzaak bekend. Prince werd gisteren dood gevonden in een lift in zijn studiocomplex. Vandaag wordt er autopsie uitgevoerd op het lichaam van Prince.

TMZ is een entertainmentwebsite en staat bekend als goed ingevoerd. Zo wist de website in 2009 als eerste de dood van Michael Jackson te melden.

Bloemen en feest voor Prince

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl