Rob Reckers werd al drie keer landskampioen met Oranje Zwart. Hij hoopt zijn carrière af te sluiten met een vierde titel ANP

Rob Reckers stopt na twintig jaar met tophockey. De spits van Oranje Zwart zet na de play-offs om het landskampioenschap definitef een punt achter zijn carrière. Het besluit van Reckers hing al een tijdje in de lucht, maar is nu officieel.

De 34-jarige Reckers was tussen 2002 en 2010 international. Hij deed in deze periode twee keer mee aan de Olympische Spelen. In 2004 won hij een zilveren medaille in Athene. Vier jaar later greep hij met Oranje in Peking net naast een medaille.

Drie keer landskampioen

Reckers speelde kort voor Amsterdam en Den Bosch, maar Oranje Zwart was zijn club. Hij speelde in totaal 17 seizoenen in de hoofdmacht van de club uit Eindhoven. Hij werd drie keer landskampioen met Oranje Zwart. Ook won hij één keer de Euro Hockey League.

Reckers is na Marcel Balkestein de tweede oud-international bij Oranje Zwart die na dit seizoen stopt met tophockey. Hij gaat deze zomer samen met zijn gezin op wereldreis.

STER reclame