Neuer langer bij Bayern München

Manuel Neuer blijft tot de zomer van 2021 verbonden aan Bayern München ANP Pro Shots

Bayern München heeft het contract met doelman Manuel Neuer opengebroken en met twee jaar verlengd. Hij blijft nu tot de zomer van 2021 verbonden aan de Duitse recordkampioen.

"Ik voel me heel goed bij Bayern en ben blij dat de zaak nu rond is", laat Neuer weten. Hij volgt het voorbeeld van topspelers Jérôme Boateng, Thomas Müller, David Alaba en Javi Martínez, die hun contract eerder al tot 2021 verlengden.

Goed gevulde prijzenkast

Neuer speelt sinds 2011 in München. Hij werd met Bayern drie keer kampioen en won drie keer de beker. Daarnaast veroverde hij de Champions League en het WK voor clubs met de Duitse topclub.

Daar kunnen dit seizoen nog een aantal prijzen bij komen. Bayern staat op de rand van een nieuw kampioenschap, bereikte de bekerfinale en speelt in de halve finales van de Champions League tegen Atlético Madrid.

"We doen nog mee om alle prijzen en hebben goede kansen om dit jaar veel mee te pakken", weet Neuer. "Dat is ons grote doel. Nu direct, maar ook voor de komende jaren. Ik verheug me op de toekomst bij Bayern."

STER Reclame