NOS Voetbal

Pröpper praat Cocu na: twee keer winnen en wij hebben die schaal

Pröpper: als wij nog twee keer winnen, hebben we de schaal

Aan zelfvertrouwen ontbreekt het niet bij PSV in de strijd met Ajax om de landstitel. "Als we nog twee keer winnen, staan wij met die schaal", zei Davy Pröpper na de 2-0 overwinning op Vitesse.

Moeten de spelers dat soms zeggen van Phillip Cocu? De trainer zei een paar dagen geleden dat als zijn ploeg alles wint, ze weer kampioen worden. "Dat spreken wij niet af hoor", liet Cocu lachend weten. Hij is wel blij met de teksten van Pröpper: "Dat betekent dat het geloof er is."

Cocu genoot van uitstraling PSV: het geloof is er

PSV heeft in ieder geval voor een dag drie punten meer dan Ajax, maar loopt wel vier doelpunten achter op de Amsterdammers, die woensdag naar sc Heerenveen gaan. Het doelsaldo kan cruciaal worden in de titelstrijd.

Wat dat betreft was Cocu niet helemaal tevreden. "We hebben niet maximaal gepresteerd gezien de mogelijkheden in de slotfase. Maar goed, we hebben gewonnen. Dat was natuurlijk het doel en dat is ook het enige dat we kunnen doen."

Pröpper geniet in ieder geval van steekjes onder water naar Amsterdam. "Nu moet Ajax het morgen maar doen. Dus er zal wel druk op staan..."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl