Dirk Kuijt
NOS Voetbal

Kuijt: Gio doet het goed, spelers zijn verantwoordelijk

Na de zevende nederlaag op rij moet er iets veranderen binnen de spelersgroep van Feyenoord. Want volgens Dirk Kuijt valt trainer Giovanni van Bronckhorst weinig te verwijten.

"De media zullen weer alles en iedereen de schuld gaan geven, maar ik vind dat wij als spelersgroep volledig verantwoordelijk zijn voor dit resultaat", zei Kuijt na het 3-1 verlies bij PEC Zwolle."

We moeten gaan winnen, want dit is beneden alle peil.

Dirk Kuijt

"Ik vind dat de trainer het heel goed doet. Als we dit soort fouten er niet uithalen, dan kun je nog honderd trainers voor de groep zetten, maar het begint bij ons. Daar moet iets veranderen."

"We krijgen alles aangereikt om ons zo goed mogelijk voor te bereiden op dit soort wedstrijden en we hebben de kwaliteiten om te winnen. Dan kan je niet zo'n reeks neerzetten. Heel treurig."

Kuijt: wij als spelers zijn hiervoor verantwoordelijk

Net als Van Bronckhorst, liet ook Kuijt weten niet radeloos te zijn. "Absoluut niet. Ik word er wel moedeloos van om iedere week hetzelfde verhaal op te hangen."

"De manier waarop wij verliezen, dat spreekt boekdelen. Hoe wij met onze kansen omgaan... We doen onszelf zo tekort. We moeten gaan winnen, want dit is beneden alle peil."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl