Khalid Boulahrouz schopt Cristiano Ronaldo uit de wedstrijd tijdens het WK van 2006 in Duitsland. Oranje zou die wedstrijd verliezen met 1-0.
NOS Voetbal

Boulahrouz stopt definitief met voetballen

Khalid Boulahrouz zet definitief een punt achter zijn carrière. De 34-jarige oud-international zat al sinds de zomer zonder club, nadat zijn contract bij Feyenoord niet werd verlengd.

Had de Rotterdamse club hem wel een nieuwe aanbieding gedaan, was het evengoed einde verhaal geweest. Dat zegt Boulahrouz in het tijdschrift Helden.

"Ik ben niet klaar met het spelletje zelf, maar met het leven eromheen. Met de tijd zijn andere dingen voor mij belangrijker geworden, zoals mijn kinderen. Ook zonder voetbal ben ik een gelukkig mens. Ik had de mogelijkheden om in Italië of India te voetballen, maar dat wilde ik niet."

Een greep uit de loopbaan van Khalid Boulahrouz

Boulahrouz speelde 35 keer in Oranje en maakte twee WK's (2006 en 2010) en twee EK's (2008, 2012) mee. Als clubspeler kwam de harde verdediger uit voor RKC, Hamburger SV, Chelsea, Sevilla, VfB Stuttgart, Sporting Portugal, Brondby en Feyenoord.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl