1. Ga naar het menu
  2. Ga naar de inhoud
Zeeman
NOS Nieuws

Run op goedkope trouwjurken Zeeman

De verkoop van de goedkope trouwjurk van winkelketen Zeeman is een groot succes. Vanochtend waren de eerste 400 jurken binnen de kortste keren uitverkocht. "Er is heel veel aandacht voor de actie. Eigenlijk meer dan dat we van te voren hadden gehoopt", zegt een woordvoerder van Zeeman.

Vanmiddag komen er nog eens 500 jurken beschikbaar. In totaal zijn er 1500 trouwjurken gemaakt. "De overige jurken bieden we volgende week pas aan, zodat iedereen de kans krijgt om er een aan te schaffen."

De trouwjurk, die er in vier maten is, kost maar drie tientjes en is door de winkel zelf ontworpen. "Dit is voor ons een mooie manier om te laten zien hoe we werken."

Op Marktplaats wordt de trouwjurk al door verschillende mensen aangeboden. "Dat is gek. Want de mensen hebben de jurken nog niet eens in huis. Die worden namelijk binnen 48 uur geleverd."

Nieuwe winkels

Ondertussen gaat Zeeman door met het uitbreiden van het aantal winkels in Europa. "Dit jaar openen we honderd nieuwe winkels", zegt topman Bart Karis vandaag in een interview met de Vlaamse zakenkrant De Tijd. "Vooral in nieuwe landen, want in België en Nederland zijn we zowat rond met nieuwe winkels."

Zeeman heeft al winkels in Luxemburg, Duitsland en Frankrijk en wil Spanje en Oostenrijk aan dat rijtje toevoegen.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl