NOS Voetbal

Willems en Jozefzoon, ze zijn er weer

Willems en Jozefzoon, ze zijn er weer

Lang stonden ze buitenspel met een knieblessure en allebei mochten ze zondagmiddag in de 78ste minuut invallen tegen FC Twente. En hoe. Een minuut later zorgden de PSV'ers Jetro Willems en Florian Jozefzoon voor de beslissende 4-2.

"Jetro begon druk te zetten en veroverde goed de bal", omschrijft Jozefzoon het doelpunt. "Luuk de Jong kreeg 'm en speelde mij aan. En ik scoorde. Heerlijk."

"Je bent belangrijk voor het team en daar doe je het voor", zegt Willems. "Zo verover je ook een basisplek, door belangrijk te zijn."

Ik kan je garanderen dat er nog wel mooie dingen gaan gebeuren.

Jetro Willems

Uiteraard was ook trainer Phillip Cocu blij voor het tweetal. " De invallers hebben het uitstekend gedaan. Dat is voor iedereen leuk. Voor Jetro, voor Flo, maar ook voor mij en het team. Dat geeft vertrouwen."

Cocu: invallers hebben het uitstekend gedaan

Dit smaakt naar meer, vindt Willems. En dat gaat er komen ook, volgens de linksback. "Ik kan je garanderen dat er nog wel mooie dingen gaan gebeuren. Het belangrijkste is: geen doelpunten weggeven."

Jozefzoon sluit af. "We kijken uit naar de topwedstrijden, maar je moet ook de kleine duels winnen. Wat Jetro goed zegt: er komt zeker meer."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl