1. Ga naar het menu
  2. Ga naar de inhoud
Pro Shots
NOS Voetbal

Bij Feyenoord telt de Coolsingel even niet meer

Na de 2-0 thuisnederlaag tegen PSV zijn de trainer en de aanvoerder van Feyenoord duidelijk: de landstitel is ver weg. Giovanni van Bronckhorst: "De Coolsingel wordt steeds moeilijker." En Dirk Kuijt: "De ranglijst is even niet relevant."

Feyenoord staat acht punten achter op koploper Ajax en vijf op PSV. "Dat is een erg groot gat. Maar wij zijn in staat om een aantal wedstrijden achter elkaar te winnen. Opgeven komt niet in mijn woordenboek voor", stelt Kuijt.

Kuijt: de ranglijst is even niet relevant

"Deze nederlaag komt hard aan", vertelt Van Bronckhorst. "PSV wachtte steeds het juiste moment af. Dat doen ze heel goed. Daarna drukken wij door, maar we kwamen niet echt verder dan een paar goeie voorzetten."

De Feyenoord-trainer gaat verder: "We moeten dit analyseren en het er over hebben, want uiteindelijk verlies je een topper tegen een directe concurrent."

Van Bronckhorst: Coolsingel wordt moeilijker

En Kuijt ging nog wel met zo veel goede moed het veld op. "Ik had echt het idee dat we van PSV konden winnen. Ook tijdens de wedstrijd. We worden verschalkt op een stukje volwassenheid."

    Deel artikel:

    Advertentie via Ster.nl