Roda JC kan opnieuw niet winnen

Een van de weinige keren dat doelman Sergio Padt van FC Groningen tegen Roda JC moet optreden. Het duel eindigt in .. ANP Pro Shots

Roda JC heeft voor de elfde keer op rij een eredivisieduel niet kunnen winnen. De Limburgers bleven in eigen huis tegen FC Groningen op 0-0 steken. Roda JC pakte eind augustus voor het laatst drie punten, in het uitduel met AZ (0-1). 

Roda JC en Groningen konden het publiek in de eerste helft geen moment boeien. Alleen de uithaal van Paulissen (Roda) en de redding van doelman Padt waren voor het publiek reden tot applaus. Verder was het duel het aanzien niet waard.

Doelmannen getest

Na rust duel kreeg het duel meer kleur. Rusnak en Maduro testten Roda-doelman Van Leer, Faik deed dat aan de overkant bij Padt. Het vuur verdween daarna net zo snel als het was gekomen. Faik had de 1-0 nog op de schoen, maar dat zou niet verdiend zijn geweest.

FC Groningen liet door de 0-0 de kans liggen de vierde plaats op de ranglijst over te nemen van Heracles Almelo.

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Ard van Peppen is blij met punt voor Roda JC

STER Reclame