NOS Nieuws

Adele twee keer extra in Ziggo Dome na stormloop op kaarten

Binnen 22 minuten waren ze allemaal weg: de 34.000 kaarten voor de optredens van Adele op 1 en 3 juni in de Ziggo Dome in Amsterdam. Maar fans die vanmorgen achter het net visten, kunnen het maandag nog een keer proberen. Dan komen er kaarten in de verkoop voor twee extra concerten.

Want ook op zaterdag 4 juni en maandag 6 juni staat Adele volgend jaar in de Ziggo Dome, laat organisator Mojo weten. De voorverkoop van de kaarten begint maandagochtend om 10.00 uur. Ook in Groot-Brittannië, Duitsland en België zijn extra concerten ingepland.

Lange wachtrij

Mensen die vanmorgen om 10.00 uur een kaartje wilden bestellen voor de eerder aangekondigde shows kwamen in een lange wachtrij terecht op kaartverkoopsite Ticketmaster.nl. Een kwartier later verschenen de eerste berichten op Twitter van mensen die een kaartje hadden bemachtigd. Niet veel later werd duidelijk dat alle kaartjes uitverkocht waren.

Volgens Ticketmaster was het de drukste voorverkoop ooit.

Mojo: Nog nooit probeerden zoveel mensen tegelijk een kaartje te bestellen

Dat beide concerten zo snel waren uitverkocht, was al verwacht. Op Facebook hadden ruim 100.000 mensen laten weten dat ze naar de concerten op 1 en 3 juni wilden gaan.

Op andere ticketsites, zoals Seatwave.nl, worden tickets aangeboden voor bijna 1500 euro per stuk. Ook op Marktplaats.nl bieden mensen kaarten aan voor prijzen ruim boven de 1000 euro. De standaardprijzen voor het concert varieerden van 64 tot 124 euro.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl