Danny Hoesen (m) werden matchwinner bij FC Groningen

Hoesen bezorgt Groningen diep in blessuretijd de winst

FC Groningen heeft in de Euroborg met 2-1 gewonnen van ADO Den Haag. Diep in blessuretijd maakte Danny Hoesen de winnende treffer.

De eerste kans was voor de thuisploeg: Hans Hateboer kopte, ADO-keeper Martin Hansen redde bekwaam. Hansen stond ook aan de basis van de 0-1: met een verre uittrap vond hij Aaron Meijers, wiens voorzet door Edouard Duplan fraai werd binnengekopt.

FC Groningen kreeg daarna nog kansen via Jarchinio Antonia, Jesper Drost en Michael de Leeuw, maar gescoord werd er niet.

Nieuwe truc van ADO Den Haag?

Direct na rust werd het 1-1: een voorzet van Lorenzo Burnet caramboleerde via de voeten van Kevin Jansen (ADO), De Leeuw (Groningen) en Tom Beugelsdijk (ADO) in het doel. In het vervolg kregen beide teams nog kansjes, maar alleen Hoesen vond in de 95ste minuut het net.